Affirmationer



Hittade ett fint klipp som jag vill dela med mig av..
Det är bra att affirmera.. <3

Tänk på det du vill ha och du får det!

 

Tankar är magiska och tankar har en frekvens. När du tänker skickas dina tankar ut i universum och som magneter drar de till sig allt liknande som är på samma frekvens.


Allting som sänds ut återvänder till källan. Och den källan är du!


Se det så här: Vi vet att en tv-mast sänder ut signaler på en viss frekvens, som sedan förvandlas till bilder i din tv.


De flesta av oss förstår egentligen inte hur det fungerar, men vi vet att varje kanal har en frekvens och när vi ställer in den frekvensen ser vi bilder i vår tv. Vi väljer frekvensen genom att välja kanal och sedan tar vi emot de program som sänds på den kanalen. Om vi vill se andra program byter vi kanal och ställer in en ny frekvens.

Du är mänsklig tv-mast och du är starkare än vilken mast som helst i världen. Du är den mest kraftfulla masten i universum. Det du utstrålar skapar ditt liv och det skapar världen.

Den frekvens du sänder på når bort städer, bortom länder, bortom världen. Den  genljuder i hela universum och sänder ut den här frekvensen med dina tankar.

De bilder du tar emot från de tankar du sänder ut uppstår inte på en tv-skärm i ditt vardagsrum, de är de bilder som uppstår i ditt liv. Dina tankar skapar frekvenser, de drar till sig liknande energier på den  den frekvensen och sedan skickas de tillbaka till dig i form av de ”bilder” som pågår i ditt liv. Om du vill förändra någonting i sitt liv, byt kanal och frekvens genom att förändra dina tankar.

 text från boken... väldigt bra tycker jag...