:-)


Break you...


Övervinna..


Plantera



Plantera pengar

Alla drömmer vi väl om att kunna ha pengar i obegränsade mängder, men just därför får vi aldrig pengarna att räcka till. Man ska aldrig önska sig mer än man egentligen behöver. Aldrig missbruka magi för egen vinning – det vet du säkert redan.

Men här kommer ett litet tips hur du kan plantera pengar och få dom att växa i lagom takt.

Ta blanka pengar – en kronor, femkronor eller tiokronor, några stycken.

Stapla det till en liten hög och knyt ett grönt band , i naturmaterial, runt slantarna.

Plocka nu fram en vacker kruka, lagom stor, lägg i vanlig blomjord i botten. Lägg sedan ner penningpaketet och lägg på jord så det täcker. Precis som när du planterar blomfrön.

 

Skriv nu på ett litet pappersark: pengar och trä på det på en liten blompinne. Stoppa pinnen i krukan – vattna några droppar!

Ställ sedan krukan där du går förbi ofta. Gärna i söder eller där solen lyser mest. Dutta på lite vatten då och då. Köp någon lott ibland. Öppna möjligheterna för att vinna. 20 – 100 kronor är en lagom summa.

Ta lite av pengarna du vinner och pilla ner det i krukan igen. Så småningom, ungefär vartannat år, behöver den sättas om. De pengar som har ”ynglat av sig” stoppar du i en speciell bössa. Använd dom pengarna till något som du verkligen vill ha.

Glöm inte att tacka moder jord för pengarna hon skänkt dig.


<3


"Vi kan inte alla göra allt"

Love


Ta det till dig <3


Älska


Pröva

Lägg dig eller sitt och slappna av...Denna är jätte bra...

Spännande

http://www.youtube.com/watch?v=wy9gXKwRpXc

En intressan länk...Den gick inte att sätta in...så man får trycka på den..


Beröm dig själv...

Beröm dig själv ... ge dig en välförtjänt klapp på axeln… när du släppt något utan att överbearbeta det ... Det tar tid innan det känns okej, att låta saker vara tillräckligt bra….